avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, prezentare la politie pentru constatare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, prezentare la politie pentru constatare

Salut. Situatia mea e cam asa: aveam masina in parcare si mi-a fost lovita de cineva, eu nefiind la fata locului. In timpul accidentului a mai lovit si o persoana, a venit intr-un final si politia, le-a luat celor 2 declaratii, mie datele masinii, au facut poze si ne-au spus sa ne ducem la constatari in 24 ore. Am fost acolo si mi-au spus ca trebuie neaparat sa aduc si masina mea, altfel stau degeaba.
Acum intervine problema mea, pentru ca am masina inscrisa in spania si nu mai am asigurare valabila, deci nu pot sa circul cu ea.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint cu masina in 24 ore la ei? Teoretic mai am vreo 2 ore.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:39, 18 Octombrie 2012
spuneti-le ca nu se poate circula cu masina deoarece ati incalca legea.
matahachiro a scris:

spuneti-le ca nu se poate circula cu masina deoarece ati incalca legea.

Am fost aseara le-am spus, si mi s-a spus ca stau degeaba fara masina, si citez "Nu stiu, platforma, nu ma intereseaza"
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
sucresas, utilizator
da, este o varianta sa o urcati pe platforma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Am lovit foarte ușor o altă mașină în timp ce dădeam cu spatele. am lăsat pe parbriz un bilet cu numărul meu de telefon, ce mă sfătuiți să fac în continuare? petr3 petr3 Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea vinovatului la politie intr-un accident rutier fara victime Florin_Gabriel Florin_Gabriel Buna ziua, as avea si eu o problema daca ma puteti ajuta. De curand masina mea a fost lovita in parcare ca urmare a impactului dintre doua autovehicule din ... (vezi toată discuția)