avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate printesalui

Activitate printesalui

Răspuns la discuția divort amiabil
va multumesc tututor pentru raspunsuri. si mai adaug ceva...sotul meu vroia evaluarea apartamentului( desi obtinut de mine inaintea casatoriei...zicea ceva de niste martori, cum ca el locuieste de mai mult de 5 ani in apartament si are drepturi egale cu mine) si apoi a bunurilor iar jumatatea obtinuta s-o lase copilului.

Multumesc inca odata
Discuție divort amiabil
Buna seara,

Impreuna cu sotul meu am hotarat sa divortam (la primarie) amiabil. Dupa 20 de ani de convietuire impreuna sotul meu solicita partaj iar partea care i se cuvine sa o doneze copilui major. Intrebarea mea este: cum pot sa-l conving sa dea o declaratie in acest sens, care sa fie si perfect valabila in cazul in care in termen de 30 de zile de la depunerea actelor de divort el se poate razgandi.

Va multumesc
Cu tot respectul pentru dumneavoastra Dl. Baescu si meseria pe care o practicati insa in acest context nu sunteti bine informat.
<Golurile la partea inferioara (a pardoselii?!?)" a incaperii se executa pentru a asigura aerul necesar arderii gazelor si se numesc, conform "Norme Tehnice pentru Proiectarea, Executarea si Exploatarea Sistemelor de Alimentare cu Gaze Naturale", "gol pentru accesul aerului- vezi art. 8.9(2)>
In ce priveste "Canalul (sau Grila) de Ventilare"... in locurile unde se monteaza aparate cu flaca libera (aragaze, resouri...) este obligatorie existenta acestuia la partea superioara a incaperii (Norme... art. 8.10- 8.13).
"Canalul de ventilare" al bucatariei este conceput si construit pentru a elimina eventualele scurgeri de gaze nearse si cele arse. Obturarea acestuia, mai ales la ultimul nivel!(la parter cu siguranta ca nu deranjeaza pe nimeni- doar pe proprietar), duce la acumulari de gaze la nivele inferioare ale blocului ceea ce nu-i recomandat. Se pot intampla accidente majore!
Răspuns la discuția divort
multumesc inca odata.
Răspuns la discuția divort
multumesc pt. raspuns dar mai am o intrebare (scuze...): copilul beneficiaza de ajutor din partea tatalui cat este student? (e in cl. a XII-a; a XI a terminat-o cu 9.40 - mate-info)

mda...va trebui sa cantaresc f, bine decizia; lucram in aceiasi companie. el sef! eu nu mai sunt :(.
Discuție divort
dupa 20 ani.....
apartamentul in care locuim e dobindit inaintea casatoriei, copilul e major.
cum si ce trebuie sa fac - el nu doreste divortul!

motivul divortului: o sa dau detalii mai tarziu si personal.

Multumesc.