avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

dupa 20 ani.....
apartamentul in care locuim e dobindit inaintea casatoriei, copilul e major.
cum si ce trebuie sa fac - el nu doreste divortul!

motivul divortului: o sa dau detalii mai tarziu si personal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: printesalui , utilizator 20:28, 5 Decembrie 2011
Cerere de divort la judecatorie. Bunul fiind propriu nu intra in comunitatea legala.

Avand in vedere ca sunteti casatoriti de 20 de ani, sotul care castiga procesul poate cere sotului din vina caruia a avut loc divortul daune, in anumite conditii.
multumesc pt. raspuns dar mai am o intrebare (scuze...): copilul beneficiaza de ajutor din partea tatalui cat este student? (e in cl. a XII-a; a XI a terminat-o cu 9.40 - mate-info)

mda...va trebui sa cantaresc f, bine decizia; lucram in aceiasi companie. el sef! eu nu mai sunt :(.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
printesalui, utilizator
Tatal, de fapt ambii parinti vor contribui la cresterea si educarea lui. Instanta va stabili contributia fiecarui parinte la cresterea si educarea copilului pana la 25 de ani. daca urmeaza facultatea.
multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor fara acordul partilor alexandra2610 alexandra2610 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu,cateva informatii in legatura cu divortul,avand in vedere situatia urmatoare: -as vrea sa divortez,insa sotul meu nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere in favoarea copilului - se poate acorda de ambi parinti ANDREEA 98 ANDREEA 98 Buna ziua! S-a pronuntat divortul la Starea Civila (colilul avand peste 18 ani, dar fiind inca elev clasa a XII-a, parasind locuinta impreuna cu mama sa), iar ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori mirclau mirclau buna ziua am si eu o intrebare:daca vreau sa divortez de sotul meu pe motivatia ca suntem dirijati de mama lui iar el admite aceste lucruri si in permanenta ... (vezi toată discuția)