avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate Iuly01

Activitate Iuly01

Buna seara

Va multumesc mult pentru sfaturi. Cand voi veni in tara voi lua legatura cu un avocat pentru a rezolva aceasta problema.
Va doresc o Duminica frumoasa la toti.
Buna seara

Sunt divortata de 6 ani si in urma casniciei a rezultat un copil. Acesta mi-a fost incredintat mie la divort. Intre timp eu si copilul si ne-am stabilit in starainatate, iar el a inceput scoala aici. Tatal copilului este si el plecat din tara, nu i-a platit niciodata pensie alimentara, nu are drept de vizitare, are dosar penal si a facut inchisoare pt trafic de droguri iar acum se ocupa cu " fetite". Doresc sa stiu daca il pot decadea din drepturi pt ca eu nu vreau sa fie in preajma copilului si acesta sa cunoasca asemenea mediu. Mai nou ma suna si ma ameninta ca se duce la politie si declara ca am rapit copilul si ca o sa mi-l ia ca sa se razbune pe mine. Aici eu sunt cu altcineva, copilul se intelege bine cu el, suntem asa cum ar trebui sa fie o familie. Va rog mult sa-mi dati un sfat si sa ma indrumati ce sa fac.
Va multumesc si va doresc week-end placut.
Multumesc mult pentru informatii. Mi-au fost de mare ajutor. O zi frumoasa.
Buna ziua
Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu informatii despre inscrierea unui copil la scoala in UK. Vreau sa plec la sfarsitul acestei luni. Copilul meu are 5 ani impliniti si nu stiu daca il pot inscrie la scoala ce acte am nevoie si pana cand se fac inscrieri pentru anul scolar 2012.

Multumesc mult si va doresc o zi frumoasa.
Buna ziua
Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns. Sunt divortata si am un copil minor, acesta mi-a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila iar tatal lui nu a cerut drept de vizitare in instanta. Pana acum la vizitat prin intelegere amiabila intre noi. Vreau sa ma stabilesc cu copilul in alta tara dar tatal lui nu este de acord. Daca totusi plec cu copilul ce se poate intampla? Ma poate impiedica, am nevoie de acordul lui?

Va multumesc si va doresc o zi placuta.