avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... inscrierea unui copil la scoala in UK
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

inscrierea unui copil la scoala in UK

Buna ziua
Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu informatii despre inscrierea unui copil la scoala in UK. Vreau sa plec la sfarsitul acestei luni. Copilul meu are 5 ani impliniti si nu stiu daca il pot inscrie la scoala ce acte am nevoie si pana cand se fac inscrieri pentru anul scolar 2012.

Multumesc mult si va doresc o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Iuly01 , utilizator 09:05, 4 Noiembrie 2011
Scolile primare sunt pentru copii cu varste intre 5 si 11 ani, si au doua nivele: unul pentru copii cu varste intre 5 si 7 ani si unul pentru copii cu varste intre 7 si 11 ani. Pentru inscriere este suficient pasaportul copilului.
Cateva informatii foarte utile si un ghid util despre sistemul de invatamant din UK gasiti aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Multumesc mult pentru informatii. Mi-au fost de mare ajutor. O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Clasa zero pregatitoare este obligatorie? Monica_1983 Monica_1983 Buna seara.Este obligatorie clasa pregatitoare?Se poate face si la gradinita?Multumesc frumos. (vezi toată discuția)