avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Clasa zero pregatitoare este obligatorie?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Clasa zero pregatitoare este obligatorie?

Buna seara.Este obligatorie clasa pregatitoare?Se poate face si la gradinita?Multumesc frumos.
Da. Clasa zero sau pregatitoare se poate face la scoala sau la gradinita. Aceasta in functie de varsta copilului, de optiunea parintilor, de posibiulitatile scolii sau a gradinitei de a organiza aceste clase.
Ministerul Educației Naționale a lansat în dezbatere publică "Metodologia pentru înscrierea copiilor în învățământul primar în anul școlar 2013-2014"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
Clasa zero vhojda vhojda In anul scolar 2013/2014, un prescolar care nu a fost in clasa O, (din diferite motive), si are varsta de 7 ani, poate urma cursurile scolare in clasa I ? ... (vezi toată discuția)