multumesc celor care mi au raspuns...ma gandeam daca este corect sa am o discutie in prealabil cu stapanii cainelui ,inainte de a actiona in justitie..
buna ziua ,as dori sa aflu daca pot da in judecata stapanul cainelui..mentionez ca am fost atacat ,nu muscata dar in urma acestui incident mi am rupt piciorul in 4 locuri fapt ptr care de 2 luni sunt imobilizata la pat si mai am 2 luni de stat plus recuperarea .am martor la incident .atunci cand s a intamplat aveam bilete luate ptr madrid sa plecam ,am pierdut contravaloarea biletelor . si multe probleme au ramas nerezolvate. am facut plangere la politie..stapaul cainelui a fost amendat cu 100 lei .nu vreau sa las lucrurile asa ,ptr ca nu este normal .cum ar trebui sa procedez?
multumesc din nou ...primesc prea multe informatii si de aceea insist la dv
cam asa suna nota de informare:
"Se reduce organigrama firmei prin desfiintarea postului de MANAGER
ZONAL incepandc cu datad e 15.10.2011.Atributiile vor ramane in sarcina sefului de tura si sefilor de statie .."daca acest lucru suna a concediere prin desfiintarea postului ,primul pas conform codului muncii din cate stiu eu nu era de a oferi un alt post ?va intreb daca exista o reglementare in acest sens ...trimiteti ma la o lege sunt interesata sa stiu paragraful legal pentru a purta o discutie in temeiul legii cu angajatorul
multumesc ,este nedeterminata..:( dar la concediere angajatorul ar trebui sa plateasca un sal.compensator ?. firma are vreo 10 angajati ..deci nu e o firma mare
buna ziua,sotul meu in timpul somajului a fost angajat la firma fratelui ...a mai beneficiat de cei 30%din somaj si o prima de 1000ron ,deoarece sediul firmei era la o distanta de peste 50km de domiciliu. fratele nu a bagat dosarul de subventie de la stat ,precum ca a angajat un somer trecut de 45 ani ...dupa 3 luni il anunta ca renunta la serviciile lui pe motiv de criza...sotul primeste decizia de incetare a cm in care se specifica ca s -a facut la cerere..el nefacand nicio cerere..intreband la resurse umane i s- a spus ca lor li s- a comunicat ca o sa se faca o cerere in care se specifica "de ambele parti" .deoarece sotul nu si ar fi dat demisia nici in ruptul capului,ce ar trebui sa faca acum .el doreste ca" fratele" sa l concedieze.
ce drepturi ar avea el prin concediere ...mai poate dupa cele 3 luni lucrate sa beneficieze de somaj? mentionez ca acei bani luati de la stat trebuie sa i returnam ,conform legii