avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate MariaRamona

Activitate MariaRamona

Bună ziua,
Mă puteți ajuta, vă rog, cu un model de proces-verbal privind neprezentarea reprezentantilor salariatilor la negocierea colectiva ?
Mulțumesc anticipat!
Bună seara,
Dacă au fost acordate prime ( alte sporuri) în luna decembrie, respectiv luna ianuarie anumitor salariați, acestea trebuiau declarate și în Revisal? Menționez ca au caracter ocazional. La un eventual control, societatea ar putea fi sancționată pentru nedeclararea acestora în Revisal? Acestea se regăsesc pe statul de plată și au fost declarate în D112.
Mulțumesc!
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de decizie de numire Responsabil Controlul Calitatii?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Spor de noapte
Nu, 12/24.
Discuție Spor de noapte
Buna ziua,
Un salariat efectueaza munca de noapte, iar in Revisal a fost introdus la repartizare timp munca cu ore de noapte. Este obligatoriu de introdus si sporul de noapte in procent de 25% sau este suficient ca s-a mentionat faptul ca presteaza ore de noapte?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Este posibil ca un salariat sa presteze activitate 16 h/zi, urmata de o perioada de repaus de 32h?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Un salariat a avut 2 popriri emise de 2 executori judecatoresti. Dupa 1 an de zile de la incetarea contractului individual de munca, aceasta s-a reintors la firma, avand un nou contract de munca. Avand in vedere ca acum e incadrat cu alt contract de munca, societatea e obligata sa popreasca salariul si sa vireze in continuare catre executori sumele respective?
Buna ziua,
Un salariat are concediu medical- cod indemnizatie 14 (neoplazii, SIDA) . Pe 20 martie va avea 548 de zile de concediu medical ( 1 an si 6 luni). Mi-a comunicat faptul ca medicul ii va elibera in continuare concediu medical. Angajatorul este obligat sa-l introduca la plata?

Mutumesc anticipat!
Discuție Spor de noapte
Buna ziua,
Daca programul de lucru este de 8 h, intre orele 16:00-24:00, angajatorul nu este obligat sa-mi acorde spor de noapte?
Multumesc anticipat!
Toate cele bune,
Buna ziua,
Adeverința eliberată de AJPIS conține venitul net pe care angajata l-a obținut în CCC. Este normal să constituim baza de calcul CAS din acest venit net, înregistrat ca și venit brut? Mulțumesc!