avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate claudiufcb

Activitate claudiufcb

Salut,
pana de curand am facut parte dintr-o firma, unde detineam 50% din ea si eram si adminstrator. Nu am mai dorit activitatea in aceasta firma si asociatul meu mi-a semnat contractul de cesiune si hotarea AGA prin care eu ii cedez cele 50 de procente, nu mai sunt in functia de administrator si el este pus in functia de administrator.
Ma lovesc de refuzul lui de merge la Registrul Comertului sa "treaca in legalitate".
Pot eu sa merg le Registrul Comertului sa inregistrez Contractul de Cesiune si Hotararea AGA, sa scap de stressul asta?
Buna ziua,

Am o curiozitate, poate stiti voi raspunsul. In vederea licentierii unei firme de paza, e nevoie sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu am facut parte din structuri de informaţii străine, organizaţii secrete transnaţionale şi nu au colaborat cu acestea, certificate de politist sau notificate de notar.
Intrebari:
- existe pe undeva vreun model sau pur si si simplu ma apuc si fac o astfel de declaratie?
- e OK sa fie autentificata de avocat?
Va multumesc,
Buna ziua,

Am o intrebare vis-a-vis de contractul de comodat. Doresc sa infiintez o firma cu sediul social si administrativ la mine in casa. Datele comodantului le stiu, dar la datele comodatorului...e putin mai complicat. Din moment ce firma e in curs de infiintare si nu am sediu social, se presupune ca nu mentionez nimic la rubrica respectiva? sau imi trec adresa?
E putin "intortocheata" situatia. La comodant trec adresa mea, dar la comodator...? ce fac? trec tot adresa mea? sau nu trec nimic? Help me please.

Cu stima
Răspuns la discuția procentaj asociati firma de paza
Apreciez efortul dvs. O zi buna!
Buna ziua,

As dori sa aflu un raspuns corect. elocvent si real asupra intrebarii pe care urmeaza sa o adresez. Intr-o firma de paza, din punct de vedere al asociatilor, unul dintre ei (daca e vorba de min 2 asociati) trebuie sa fi facut parte din organele statului (politie, armata, jandarmerie, sri, etc). Este obligatoriu ca acesta sa detina un procentaj mai mare decat celalalt asociat (care nu a facut parte din organele statului) ?