avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procentaj asociati firma de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procentaj asociati firma de paza

Buna ziua,

As dori sa aflu un raspuns corect. elocvent si real asupra intrebarii pe care urmeaza sa o adresez. Intr-o firma de paza, din punct de vedere al asociatilor, unul dintre ei (daca e vorba de min 2 asociati) trebuie sa fi facut parte din organele statului (politie, armata, jandarmerie, sri, etc). Este obligatoriu ca acesta sa detina un procentaj mai mare decat celalalt asociat (care nu a facut parte din organele statului) ?
Cel mai recent răspuns: claudiufcb , utilizator 15:27, 27 Octombrie 2011
Nu este obligatoriu ca asociatul cu studii in domeniu sa fie majoritar.
Apreciez efortul dvs. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce faci atunci cand nu stii care institutie a statului este vinovata? utilizator16eu utilizator16eu Ce faci atunci cand o institutie a statului ti-a facut un mare rau si continua sa ti-l faca iar tu nu stii care se face vinovata deoarece ambele neaga? Ex. SRI ... (vezi toată discuția)
Speta - drept umanitar elena.tabacaru elena.tabacaru V-as ruga daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o speta din Dreptul Umanitar , care imi da batai de cap timp de 2 saptamani .#-o:( si nu stiu unde sa ... (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)