avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate marianbarna

Activitate marianbarna

Buna ziua.Poate mama sa dispuna (vinda) in totalitate de casa parinteasca fara acordul copiilor.contractul pe casa este pe ambii parinti.tata este decedat de multi ani.nu s-a facut succesiune dupa moartea tatalui meu.suntem trei copii.ce parte din casa are fiecare copil respectiv mama la momentul actual.multumesc.
Buna ziua! Va rog sa-mi spunerti ce obligatii am la plata intretinerii unui apartament proprietatea mea personala,in care nu locuiesc (este gol).Administratorul mi-a spus ca trebuie sa platesc intretinerea pentru 1(una)persoana ,obligatoriu, ca asa ar fii legea(nu mi-a spus care lege),Mi-a spus ca trebuie sa platesc administratorul,femeia care face curat pe scara si salubritatea pentru o persoana.Va rog sa-mi spuneti ce obligatii am si conform carei legi.Va multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa reziliez contractul cu un furnizor ptr serviciul de telefon si internet/
Am sunat la 1930 iar operatorul mi-a dat trei modalitati:prin mail,fax sau cerere scrisa trimisa prin posta, dar mi se cere datele de identitate si CNP-ul titularului de pe contact, date pe care nu le am deoarece titularul este fostul sot al sotiei mele iar acesta nu vrea sa ma ajute in acest sens.
Nu am comunicat aceasta situatie operatorului cu care am vorbit pentru ca mi-a fost teama sa nu insiste cu datele titularului de contact pentru a ma forta sa ramin clientul lor.
Va rog sa-mi dati solutia pentru a-mi rezolva problema.
Multumesc!
SUNT OBLIGAT SA PLATESC IMPOZIT PENTRU PAMANT DACA NU AM TITLU DE PROPRIETATE SI NU LUCREZ PAMANTUL DECLARAT DE TATAL MEU CUM CA-L LUCREAZA,ACESTA FIIND DECEDAT DE 11 ANI?