avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract furnizare servicii telefon si net
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract furnizare servicii telefon si net

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa reziliez contractul cu un furnizor ptr serviciul de telefon si internet/
Am sunat la 1930 iar operatorul mi-a dat trei modalitati:prin mail,fax sau cerere scrisa trimisa prin posta, dar mi se cere datele de identitate si CNP-ul titularului de pe contact, date pe care nu le am deoarece titularul este fostul sot al sotiei mele iar acesta nu vrea sa ma ajute in acest sens.
Nu am comunicat aceasta situatie operatorului cu care am vorbit pentru ca mi-a fost teama sa nu insiste cu datele titularului de contact pentru a ma forta sa ramin clientul lor.
Va rog sa-mi dati solutia pentru a-mi rezolva problema.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 16:06, 21 Decembrie 2011
Daca fostul sot al sotiei nu doreste sa coopereze, anuntati-l ca nu veti mai plati facturile. Fiind titular al contractului, ma gandesc ca ar putea sa-l intereseze acest aspect. Pe dumnealui il vor cauta in caz de neplata.

marianbarna a scris:

Nu am comunicat aceasta situatie operatorului cu care am vorbit pentru ca mi-a fost teama sa nu insiste cu datele titularului de contact pentru a ma forta sa ramin clientul lor.

Daca nu sunteti interesat de serviciul oferit nu platiti. Nu e contractul Dvs. Nu sunteti clientul Romtelecom. Nu aveti obligatii contractuale fata de Romtelecom. Puteti instiinta furnizorul despre aceasta situatie - este in interesul acestuia sa nu va mai furnizeze gratuit unul sau mai multe servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract cu romtelecom catalinlungeanu catalinlungeanu Se poate renunta la serviciile Romtelecom daca s-a incheiat contract intre aceasta firma si o persoana fizica? Motivul nemultumirii este ca, in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie numai de catre titular= abuz wazz wazz Buna ziua, onorati forumisti si forumiste ! :) Ce parere aveti de relatia mea cu ROMTELECOM? Am platit ani buni telefonul fix si internetul prin telefon ... (vezi toată discuția)
Titular contract romtelecom stefanderco stefanderco Buna, Am si eu o problema... :-( Sunt titularul unui abonament Romatelecom de 10 ani. Am intentat proces de divort. Apoi sotia a cerut telefonic activarea ... (vezi toată discuția)