avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit pe teren agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit pe teren agricol

SUNT OBLIGAT SA PLATESC IMPOZIT PENTRU PAMANT DACA NU AM TITLU DE PROPRIETATE SI NU LUCREZ PAMANTUL DECLARAT DE TATAL MEU CUM CA-L LUCREAZA,ACESTA FIIND DECEDAT DE 11 ANI?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:35, 1 Noiembrie 2011
Da, sunteti obligat sa platiti impozitul pe teren. Nu ati facut succesiunea in toata aceasta perioada?
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)
Mi se cere un impozit pe un teren fara a avea titlu de proprietate radupripas radupripas buna ziua.am mostenit de la tata o casa pt care am luat certificat de mostenitor.o data cu aceasta casa am mostenit si un teren agricol si intravilan in ... (vezi toată discuția)
Afectare succesiune prin neplata impozitelor. bunicii mei, părinții ... DanPopescu1980 DanPopescu1980 Afectare succesiune prin neplata impozitelor. Bunicii mei, părinții tatălui meu, mi au oferit printr un contract de întreținere jumătate din casa lor ... (vezi toată discuția)