avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Activitate atkopatko

Activitate atkopatko

Răspuns la discuția Accident cu victima decedata
In alta ordine de idei, proprietarul, pe numele caruia este incheiata asigurarea in ce masura va fi implicat in acest caz?
Răspuns la discuția Accident cu victima decedata
Multumesc pentru raspuns. Asta inseamna ca, chiar si in cazul in care suspectul nu se face vinovat, asiguratorul va plati despagubiri?
Buna ziua tuturor,
Am urmatorul caz: Persoana A conduce un autovehicol proprietate a persoanei B, pe baza unui contract de comodat. Are loc un accident, pe DN, in afara oricarei localitati, care se soldeaza cu decesul pietonului aflat pe carosabil. Conform cercetarilor preliminare, soferul nu se face vinovat de producerea accidentului, a respectat toate legile si are toate actele in regula.Interbarea este: in ce conditii plateste asiguratorul despagubiri familiei victimei respectiv cand? chiar si in cursul cercetarilor, sau abia dupa existenta unei decizi finale, care probabil va fi clasarea cauzei?
Multumesc pentru ajutor.
Multumesc pentru raspunsuri.
Multumesc pentru raspuns. Dar de concediul de doi ani de crestere al copilului poate beneficia? (fara a primi indemnizatia de crestere a copilului).
Buna Ziua!
Am urmatoarea problema:
Sotia este insarcinata in luna a 6-a, urmand sa nasca pe sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie. Este profesor titular la o scoala generala, si din 15 noiembrie 2010 pana in 31 august 2011 a fost in concediu fara plata. In aceasta perioada nu a realizat niciun venit.
In acest caz poate beneficia de indemnizatia de cresterea a copilului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,