avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Fast_4_you

Activitate Fast_4_you

Si in legatura cu daunele morale s-ar presupune ca nu avem nici o sansa?
Adica unele persoane sunt despagubite pentru ca li sa-u ars paru la cooafor iar altii care au fost la un pas de moarte nu li s-ar convenii nimic.frumos.
Traim in Romania si asta ne ocupa tot tiimpul...
Ma scuzati nu am mentionat corect accidentul , Soferul in momentul accidentului stergea parbrizul ptr ca era aburit si nu era atent la drum si a lovit bordura semaforului cu partea stanga a masini si apoi in stalp rasturnand masina complect cu rotile in sus .
Multumesc de informatiile de pana acum o sa asteptam sa vedem kum se finalizeaza ancheta si apoi vom cere niste socoteli.:)
Si as mai avea o intrebare. ceilanti doi colegi ai mei vor sa fie despagubiti ptr accident (daune morale) ptr acestea ce ar trebui sa faca??
Firma noastra a sesizat ITM-u despre accident iar acestia au inceput sa faca investigatii. dar noi vroiam sa stim cam ce am putea face ptr a ne recupera bani celtuiti dupa accident..#-o
Buna ziua.
Am si eu o intrebare dar mai intai sa va explic situatia noastra.
Lucrez la o fabrica cu aproximativ 3500 de angajati, iar aceasta fabrica ne asigura transportul inspre si dinspre casa la fabrica, in timpul saptamani cu autobuze pe anumite rute(au contract cu o firma de transport) iar in weekend cu o firma de taxi; la fel au contract cu ei.
Intr-o seara de sambata eu si inca 3 colegi ne-am urcat in taxiul care corespundea traseului nostru iar acesta ne-a lasat mai devreme decat unde locuiam deoarece neam rasturnat cu masina ptr ca acesta lovise un semafor nefunctionabil.
Pagube minore eu mi-am pierdut cunostiinta ptr aproximativ 15 min datorita unei lovituri serioase la cap soferul a scapat usor iar ceilanti doi colegi ai mei cu cateva lovituri serioase la cap.
Acu problema este in felu urmator fabrica nu a vrut sa ne deconteze toate costurile ptr investigatiile ulterioare si testele pe care am fost nevoiti sa le facem.
Toti trei am fost in concediu medical 10 zile . Acu vrem sa stim cum si pe cine trebe sa luam la socoteala ptr ca fabrica da vina pe firma de taxi si sa mergem la ei sa ne deconteze bani ... o abureala totala. Putem da fabrica in judecata , sa cerem despagubiri sau ar trebui sa dam firma de taxi?? reamintesc firma noastra are contract cu firma de taxi.
Multumesc anticipat.