avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate carmenbonciu

Activitate carmenbonciu

Răspuns la discuția mostenire
va multumesc
eu nu doresc copii mei sa ajunga in strada in eventualitatea unui divort de sotii lor.nu doresc ca atata timp cat la acest apartament sotii copiilor mei nu au nicio contributie sa beneficieze de ceva.
despre asta este vorba.daca se poate ca eu in timpul vietii sa-i fac act de vanzare cumparare acelui copil care nu este casatorit.
trebuie sa existe un act pe care sa-l inchei in timpul vietii cu copilul care nu este casatorit.
Discuție mostenire
locuiesc intr-un apartament cu 3 camere.exista un contract vanzare cumparare intre mine si tatal meu facut in 1995, cu habitatie viagera pentru tatal meu.eu am doi copii,unul de 25 de ani casatorit anul trecut si unul de 14 ani.sunt din casnicii diferite.la divortul meu din 2010 am facut partaj si casa a ramas in posesia mea. la acest moment locuiesc cu tatal meu,cei doi copii si cu nora mea care este insarcinata in 2 luni. intrebare: cum pot sa fac in asa fel incat sotii copiilor mei sa nu aiba cota parte din acest apartament,dupa decesul meu?vreau sa beneficieze doar copii mei.
am aplicat pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca.in contractul de vanzare cumparare tatal meu are drept de habitatie viagera. se poate face cerere de radiere si declaratia autentica de catre tatal meu,fara certificat de la IML?mentionez ca acesta are 74 de ani si este de acord cu renuntarea la habitatie.multumesc anticipat
Discuție datorii banci
am 6 carduri de credit la care nu mai fac fata platilor.se poate executa silit evacuarea mea din apartament pentru recuperarea datoriilor?
mentionez ca am apartament proprietate personala in care tatal meu are habitatie viagera.eu intru in posesie totala dupa moartea acestuia.
multumesc anticipat.