avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii banci

am 6 carduri de credit la care nu mai fac fata platilor.se poate executa silit evacuarea mea din apartament pentru recuperarea datoriilor?
mentionez ca am apartament proprietate personala in care tatal meu are habitatie viagera.eu intru in posesie totala dupa moartea acestuia.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 12:11, 28 Octombrie 2011
Da, puteti fi executat silit asupra apartamentului, prin vanzarea la licitatie. Tatal dvs. va ramane in casa, pana la deces, iar dupa deces adjudecatarul va intra in posesia apartamentului.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe cota 1/2 din imobil - este posibil? mirang mirang Buna ziua, detin in proprietate o cota de 1/2 dintr-un imobil cu varul meu ( eu 1/2, el 1/2) obtinut printr-un contract de vanzare cumparare de la bunica ... (vezi toată discuția)
Executare silita LazarDiana LazarDiana Buna ziua! Cand eram inca minore, parintii nostrii ne-au dat noua apartamentul in care locuim printr-un contract de vanzare-cumparare. Potrivit acestui ... (vezi toată discuția)