avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

habitatie viagera

am aplicat pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca.in contractul de vanzare cumparare tatal meu are drept de habitatie viagera. se poate face cerere de radiere si declaratia autentica de catre tatal meu,fara certificat de la IML?mentionez ca acesta are 74 de ani si este de acord cu renuntarea la habitatie.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul proprietar, apoi eu noul proprietar la vanzare am cerut si includerea unei clauze de ... (vezi toată discuția)
Radiere drept de habitatie viagera raluca_teodor raluca_teodor Buna ziua, In cazul unui contract de vanzare cumparare cu drept de habitatie viagera, cum se poate face radierea acestui drept la solicitarea persoanei care ... (vezi toată discuția)
Cum vand daca exista contract de intretinere lauraconstantinescu lauraconstantinescu BUna ziua, Parintii mei au semnat cu noi, copii (2 fete) un contract de intretinere cu habitatie viagera, in urma cu 4 ani, pentru un apartament situat in ... (vezi toată discuția)