Dar in momentul acela raspectiv canda am cumparat masina firma deja era in insolventa
fapt de care eu nu stiam . Depre insolventa am aflat de pe internet
, am cautat fima si mi-a dat ceva rezulta in care spune ca este in insolventa din 09.2009
Am fost la politie in orasul meu si mi-au spus ca ei nu pot face nimic dacat m-au sfatuit sa actioneza in instanta . dar nu prea dispun de fonduri sa ma plimb pe la tribunale
Buna ziua vo rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un sfat
Am cumparat o masina 2009 noiembrie si este inscrisa pe firma dar eu am cumparat de la alt cineva si am luata atunci legatura cu proprietarul sau administratorul sa-mi elibereze actele necesare inmatricularii pe numele meu , am fost la el mi-a dat toate actele necesare numai fiscal nu si tot ma amanat ca mi-l aduce el ,ca imi trimite prin fax , ca nu poate ca ii plecat din tara si cum tot am insistat am fost si la politie si mi-au spus ca nu-mi pot face nimic, am aflat acum o luna ca defapt firma este in insolventa din 2009 si nu poate sa-mi elibereze fiscal
Intrebare ce pot sa fac sa obtin acel certificat?? Si ce riscuri am daca mai circul asa cu masina