avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum obtin certificatul fiscal al autoturismului?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum obtin certificatul fiscal al autoturismului?

Buna ziua vo rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un sfat

Am cumparat o masina 2009 noiembrie si este inscrisa pe firma dar eu am cumparat de la alt cineva si am luata atunci legatura cu proprietarul sau administratorul sa-mi elibereze actele necesare inmatricularii pe numele meu , am fost la el mi-a dat toate actele necesare numai fiscal nu si tot ma amanat ca mi-l aduce el ,ca imi trimite prin fax , ca nu poate ca ii plecat din tara si cum tot am insistat am fost si la politie si mi-au spus ca nu-mi pot face nimic, am aflat acum o luna ca defapt firma este in insolventa din 2009 si nu poate sa-mi elibereze fiscal
Intrebare ce pot sa fac sa obtin acel certificat?? Si ce riscuri am daca mai circul asa cu masina
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 12:05, 31 Octombrie 2011
Responsabilitatea pentru nefinalizarea documentatiei tranzactiei in termen de 30 de zile de la achitia autoturismului ,va apartine in exclusivitate
Avand in vedere ca firma se afla in insolventa,aceasta nu poate sa va mai puna la dispozitie certificatul fiscal
In situatia in care nu perfectati documentele,nu veti putea efectua ITP si la eventual control,poate sa va fie ridicate actele care va dau dreptul sa circulati pe drumurile publice
Dar in momentul acela raspectiv canda am cumparat masina firma deja era in insolventa
fapt de care eu nu stiam . Depre insolventa am aflat de pe internet
, am cautat fima si mi-a dat ceva rezulta in care spune ca este in insolventa din 09.2009
Am fost la politie in orasul meu si mi-au spus ca ei nu pot face nimic dacat m-au sfatuit sa actioneza in instanta . dar nu prea dispun de fonduri sa ma plimb pe la tribunale
In ce lege scrie ca o firma aflata in insolventa nu poate sa detina cetrificat fiscal???Se poate primi acel certificat fara nicio problema,ca doar pe certificat trebuie sa reiasa autovehiculul- ca nu e urmarit fiscal, nu si alte creante si impozite neplatite ale firmei.Insistati la administrator,il luati de maneca, ii dati si 2 lei daca nu are(ca atat costa) si va duceti la primarie cu dansul si o rezolvati.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face dacă am cumpărat o mașină,iar la înmatriculări ... Laly M Laly M Ce pot face dacă am cumpărat o mașină,iar la înmatriculări am descoperit că mașina are fiscal suspendat de 4 ani.? menționez că am certificatul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina Clara1982 Clara1982 Buna ziua, Care este procedura (acte necesare) pentru a vinde o masina de la o persoana juridica la una fizica? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturim paulini_iolanda paulini_iolanda As vrea sa-mi trec masina pe numele tatalui(vanzare-cumparare sau donatie) . Ce acte sunt necesare si eventual cat m-ar costa? (vezi toată discuția)