avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare masina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare masina

Buna ziua,
Care este procedura (acte necesare) pentru a vinde o masina de la o persoana juridica la una fizica?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 14:55, 6 Septembrie 2016
Să înţelegem că dv. reprezentaţi pers. juridică? Atunci aveţi nevoie de factura, contract, certificat fiscal de la primarie cu impozit (şi amenzi achitate la zi :) ) şi actele maşinii, certificatul, talonul....perfectaţi vânzarea şi apoi vine rândul cumpărătorului să meargă să şi-o treacă pe numele lui...la primărie, itp, serv. înmatriculări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, noul propietar nu se grabeste sa imi trimita certificatul de radiere Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua! Pe data de 14 martie am vandut masina unui cetatean, data la care am si completatat in talon faptul ca masina a fost instrainata. Conform ... (vezi toată discuția)
Autoturism Maria Claudia Maria Claudia Buna seara, As dori sa stiu daca, in momentul in care are loc o vanzare-cumparare autoturism cu plata in rate, intre o persoana juridica si persoana fizica, ... (vezi toată discuția)