avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot face dacă am cumpărat o mașină,iar la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot face dacă am cumpărat o mașină,iar la înmatriculări ...

Ce pot face dacă am cumpărat o mașină,iar la înmatriculări am descoperit că mașina are fiscal suspendat de 4 ani.? menționez că am certificatul de înmatriculare,talon etc.
Cel mai recent răspuns: Laly M , utilizator 10:49, 9 Aprilie 2022
Care este motivul pentru care are fiscalul suspendat?
A fost prins fără ITP valabil in 2018.problema este că cel de la care am luat-o nu era proprietarul ,am descoperit când am fost la adresa din carte ..am făcut actul de vânzare -cumparare cu adevăratul proprietar.Cand la -m întrebat despre suspendarea certificatului a zis că el a vândut-o la alții care nu au mai venit să facă actele cu ei.le- a dat-o fără niciun act sau Nr. Cei de la înmatriculări au spus că actele sunt ok,nu sunt false.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca vanzatorul nu radiaza masina de la circa financiara ? lupino lupino Am cumpărat un autoturism am făcut actul de vânzare cumpărare și acum vânzătorul ma amâna pe azi pe mâine ca nu poate sa îmi dea certificatul ... (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)