Sunt cercetat penal pentru furt (capace masina + antena). Acu cateva zile am fost chemat la politie sa ma intrebe daca am furat alte capace de la alta masina, pentru ca au dedus ei dintr`o interceptare telefonica ca eu impreuna cu alta persoana as fii savarsit si aceasta fapta, aratandu`mi conversatiile telefonice scrise. Au dreptul sa`mi asculte telefonul daca sunt cercetat pentru furt capace? Mentionez ca nu am furat eu celelalte capace despre care vorbesc ei. Sunt surprins ca dintr`o gainarie ca aceasta ti se poate asculta telefonul LEGAL... Vreau sa`i dau in judecata daca mi`au ascultat telefonul ilegal si as dori un raspuns de la un profesionist. Multumesc!
pe mine ma intereseaza cel mai mult sa stiu daca imi va face dosar penal si imi va arata in cazier fapta.pana acu nu m-a sunat nimeni, nici proprietarul masinii ca sa-si recupereze paguba nici politia. nu stiu ce sa fac, sa iau legatura cu prorietarul masinii sau sa o las asa?!
Am furat o antena de masina si ma prins politia. am recunoscut fapta si apoi mi`au dat drumul dupa ce am dat declaratie si dupa ce m`au amprentat. nu am alte antecedente de nici un fel. ce e de facut in cazul asta si care va fii rezultatul final. va multumesc