avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters227642

Activitate ContSters227642

Sunt cercetat penal pentru furt (capace masina + antena). Acu cateva zile am fost chemat la politie sa ma intrebe daca am furat alte capace de la alta masina, pentru ca au dedus ei dintr`o interceptare telefonica ca eu impreuna cu alta persoana as fii savarsit si aceasta fapta, aratandu`mi conversatiile telefonice scrise. Au dreptul sa`mi asculte telefonul daca sunt cercetat pentru furt capace? Mentionez ca nu am furat eu celelalte capace despre care vorbesc ei. Sunt surprins ca dintr`o gainarie ca aceasta ti se poate asculta telefonul LEGAL... Vreau sa`i dau in judecata daca mi`au ascultat telefonul ilegal si as dori un raspuns de la un profesionist. Multumesc!
Răspuns la discuția Am furat o antena de masina
pot scapa doar cu amenda penala sau administrativa fara a-mi face dosar penal? multumesc
Răspuns la discuția Am furat o antena de masina
pe mine ma intereseaza cel mai mult sa stiu daca imi va face dosar penal si imi va arata in cazier fapta.pana acu nu m-a sunat nimeni, nici proprietarul masinii ca sa-si recupereze paguba nici politia. nu stiu ce sa fac, sa iau legatura cu prorietarul masinii sau sa o las asa?!
Am furat o antena de masina si ma prins politia. am recunoscut fapta si apoi mi`au dat drumul dupa ce am dat declaratie si dupa ce m`au amprentat. nu am alte antecedente de nici un fel. ce e de facut in cazul asta si care va fii rezultatul final. va multumesc