avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate costy_sav

Activitate costy_sav

Răspuns la discuția lovire sau alte violente
da in italia sa intamplat dar in rom a facut plangere ma sunat de la pol si miau zis ca tre sa mai dau o declaratie ca instanta sa nu sti cum a zis.nu am antecedente si cu persoana nu mam mai intalnit ea este tot in italia acum ce ma sfatuiti sa fac?va rog
buna ziua.as vrea dak puteti sa ma mai linistiti si pe mine.in urma cu un am am avut o altercatie cu o persoana in afara tari.intr.o searea dupa cateva pahare respectivul a inceput sa ma agreseze verbai si fizic dupa care a inceput o rafuiala si a inceput sa ma bata eu.la un moment eu am luat un cutit si iam zis sa se potoleasca si a incercat sa ma loveasca cu piciorul eu am pus mana sa ma apar si avand in mana cutitul la lovit in picior.a facut plangere la politie si acum sunt cercetat.si acum am aflat ca instanta nustiu ce a mai cerut.ce patesc e vorba de inchisoare?el are 11 zile ingrijire asa iau dat italieni ajutatima cu un ras va rog
dar daca dosarul se trimete la tribuna nu este anulare cu suspendare?si recalcularea ce am mai citit pe net te ajuta scade cu cateva procente bune.am intrebat un avocat si mia zis ca in faza in care sunt eu na ma poate ajuta doar la tribunal.eu as dori sa scap doar cu suspendare am fost inconstient cand mam urcat:(( dar meseria imi este de sofer.as vrea sa stiu cam cum calculeaza procurorul acesti factori.in stagiul meu ar putea sa imi dea doar 90 zile suspendare?tin sa mentionez ca am baut de la ora 8pm pana pe la 12.45 cam 5 pahare vin sprit asta am declarat si asta a declarat si martorii.si a mai precizat politistul in procesul verbal ca acea curba era nesemnalizata corespunzator si pe partea carosabila se afla pietris.ma ajuta la ceva acestea?la spital cand mi sa luat sange am fost dezinfectat cu alcool sanitar.si inaintea suflului imi venise va vomit porbabil dupe lovitura.
buna ziua.daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.in urma cu doua luni am avut un accident.consumasem bauturi alcoolice.accidentul a fost deraparea in sant si deteriorarea unui stalp electrica.sa produs pe la ora 12.55am politia a juns la fata locului pe la ora 1.50 cand am fost supus probei de suflu 0,81l in aer expirat.am fost condus la spital mi sau recoltat 2 probe.la 2.50am 1,30l as si a doua la 3,50am 1,15as.pana acum nu am fost chemat la audieri la cp as vrea sa fac o cerere de recalculare cam care ar fi pasi de urmat si ce mati sfatui sa fac sunt sofer si am nevoie de permis.nu am mai avut nici o amenda pana acum din 2006.va multumesc