eu ca parinte sunt multumita a primit premiul1 in clasa 1 si a participat la mai multe olimpiade tot premiul 1 ,deci altceva acum sunt mandra
cred ca nu ati inteles eu am intrebat doar atat nu ma agat de copil deloc ar trebui sa veniti in zona noastra si sa vedeti ca sunt doar 3 chioscuri eu unde sa ma angajez sau ptr ca aveti unde sa lucrati trebuie sa va radeti de AMARATI sau credeti ca noi nu vrem sa lucram doar sa primim mila ganditi gresit nu ati dat de greu niciodata se vede am mai zis ca cu sapa ma duc in sat dar sa sparg lemne chiar nu pot nu mam dus la nimeni sa cer ce am avut am mancat nu mia dat nimeni pomana si nici nu primesc
din pacate am fost am stat 2 ani dar copilul meu a fost...... nu va pot descrie prin tot ce a trecut si a suportat ptr ca asa ii ziceam noi ca va fi mai bine dupa ce va invata limba dar dupa ce a terminat 2 clase acolo nu stia nici cat fac 2+3 deci nu a invatat decat limba si sa ia suturi in fund si pe langa toate astea a pierdut un an aici deci a inceput sc la 8 ani am incercat si asta nu mai vreau ca copilul meu sa mai fie bataie de joc eu am acceptat sa fiu pres la usa lor dar copilul meu nu
va multumesc ptr sfaturi oricum nu pot face nimic cu primaria ptr ca aici toata lumea cunoaste pe toata lumea asa e la tara nu ma pot duce sa cer formular ptr ca nu imi da
cu sapa prin sat ma duc ca nu mie rusine dar........acum este iarna nu mai merge sapa si sa ma duc sa sparg lemne la oameni prin sat nu pot totusi sunt femeie
el lucreaza cu ziua cum sar zice NU nu lucreaza cu documente cand are cand nu deci.........
nu vreau sa plec ptr ca am copilul aici la scoala si de bine de rau AICI se invata carte
cu alte cuvinte atunci cei care nu au nici un venit si copil acasa nu are dreptul la nimic aceste persoane poate sa moare pentru ca nu se incadreaza ptr aceste ffffffffff mari ajutoare
am mai scris odata dar nu am primit nici un raspuns .......azi am fost la primarie si am intrebat daca eu beneficiez de ajutorul cu alimente sau cel de lemne si am primit raspunsul NU