avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura313
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura313

care sant primii pasi pentru construirea unei pensiuni sau modernizarea casei in pensiune in mediu rural cu zona defavorizata?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
nuna, utilizator
Cel mai recent răspuns: nuna , utilizator 21:07, 2 Februarie 2012
primul pas, si cel mai important, este sa cititi cu multa atentie ghidul solicictantului masurii 313, aici:
[ link extern ] /
la sectiunea "Investitii prin PNDR", apoi sa cititi ORDINUL nr. 1051/ 3.03.2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, aici:
[ link extern ]

In functie de necesarul de conditii de eligibilitate, va hotarati cum va organizati activitatea pentru a rezolva aceste conditii.
succes!
va multumesc:thumbup::wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Intrebare eligibilitate proiect ionnmadalin ionnmadalin Buna Ziua, cer ajutorul dumneavoastra pentru eligibilitatea a 2 proiecte si anume: 1) Salon Cozmetica - in Bucuresti 2) Pensiune agroturistica Buzau Care ... (vezi toată discuția)