am mai scris odata dar nu am primit nici un raspuns .......azi am fost la primarie si am intrebat daca eu beneficiez de ajutorul cu alimente sau cel de lemne si am primit raspunsul NU
Beneficiaza de ajutorul de la UE (alimente) persoanele cu handicap grav sau accentuat, somerii indemnizati si pensionarii cu pensii sub 400 de lei. Prin decizie a primarului se acorda ajutoarele si celor care primesc venitul minim garantat sau alte ajutoare sociale.
Ajutoarele de caldura se acorda daca venitul pe membru de familie este sub 615 lei
Later edit: Faptul ca in zona dvs. este „foamete” (mie greu sa cred ca este vreo zona din Romania unde sa fie „foamete”) nu va scuteste de obligatia de a va auto-intretine si de a incerca sa obtineti venituri prin munca si nu prin mila statului.
Faptul ca si altii fac asa nu inseamna ca si dvs. trebuie sa faceti la fel. Speram sa iesim din criza dar nimeni nu vrea sa munceasca.
Ajutor incalzire
yulyghe
Buna ziua
In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)