avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

Buna ziua
In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu sunt divortata, baiatul invata in alta localitate decat cea in care eu si sotul avem domiciliul, din acest motiv locuieste cu mama mea. Bunica are viza de flotant la acest apartament, ca si fiul meu.
Va multumesc!


Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 31 Octombrie 2014
Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.

În cazul în care locuința este încălzită cu gaze naturale, energie electrică, precum şi cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, limita venitului net pe membru de familie este de 615 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică se acordă doar în situația în care acesta este principalul sistem de încălzire utilizat.

Detalii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura, lorichirila lorichirila daca suntem 4 membri in familie,2 copii iar noi nu suntem casatoriti si locuim impreuna cu chirie putem beneficia de ajutorul de incalzire?Avem salariul minim ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire wabar wabar Buna seara, Va rog sa ma lamuriti, daca am certificat de hadicap fiind imobilizat la pat, am dreptul la acest ajutor de incalzire? Am am pensie de ... (vezi toată discuția)