avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor caldura,
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor caldura,

daca suntem 4 membri in familie,2 copii iar noi nu suntem casatoriti si locuim impreuna cu chirie putem beneficia de ajutorul de incalzire?Avem salariul minim pe economie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 18 Octombrie 2016
Daca intruniti conditiile legal prevazute aveti dreptul sa beneficiati de ajutorul de incalzire
Este necesar ca
soțul/soția și alte persoane care au același domiciliu și/sau care locuiesc și gospodăresc împreună, sunt înscrise în cartea de imobil și sunt luate în calcul la stabilirea cheltuielilor pentru întreținerea locuinței

Pentru a putea obtine ajutorul, solicitantii trebuie sa obtina venituri stabilite prin OUG nr. 70/2011,
In cazul energiei termice, ajutorul poate fi obținut de familiile cu un venit net mediu lunar pe membru de pana la 1,572 ISR =786 de lei si de persoanele singure cu un venit net mediu lunar de maximum 2,164 ISR =1.082 de lei.
In cazul ajutoarelor pentru gaze naturale, energie electrică si lemne, carbuni si combustibili petrolieri, limita maximă a venitului net mediu lunar pe persoana trebuie sa fie de cel mult 1,230 ISR =615 lei.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire wabar wabar Buna seara, Va rog sa ma lamuriti, daca am certificat de hadicap fiind imobilizat la pat, am dreptul la acest ajutor de incalzire? Am am pensie de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire yulyghe yulyghe Buna ziua In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)