Si totusi, cum se poate cumula acesta vechime (de pe ambele carnete de munca)?
Mentionez ca ITM-ul nu a miscat un deget pentru recuperarea primei carti de munca.
Buna ziua.
Sotia mea are 2 carti de muca,pe prima aproximativ 2 ani iar pe cealalta peste 20 ani.Prima carte nu a fost de gasit timp de 20 ani pina cind ,de curind,am reusit sa o recuperam cu ajutorul unui avocat.
Intrebarea mea este;cum poate fi inscrisa vechimea anterioara in cartea de munca? sau cum se face adaugarea la vechimea in munca a acelei perioade?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua.O intrebare pentru o colega de serviciu.Dupa diagnosticare cu cancer de colon a trebuit pe parcursul tratamentului sa intre in concediu medical.Din fericire tratamentul a dat roade iar acum doreste sa reinceapa serviciul.Problemele incep acum:comisia medicala a decis ca poate lucra 4 ore pe zi insa de la locul de munca i s-a spus ca nu se poate.Mentionez ca este incadrada ca functionar public la serviciul de taxe din Constanta.Ce trebuie sa faca pentru a intra in drepturi?Va multumesc anticipat
Am urmarit si alte discutii cu aceasta tema de pe forum insa pun o intrebare pentru un caz particular.Soacra mea a fost casatorita timp de 30 ani dupa care a intervenit divortul.La 4 ani dupa divort socrul meu a murit.Conform articolelor citite anterior nu are drept de pensie de urmas sau intre timp a fost modificata legislatia si ii permite sa profite de ea?Mentionez ca nu are nici un alt venit.Va multumesc anticipat
Buna ziua.Am o verisoara care a suferit de cancer mamar iar in urma operatiei i-a fost extirpat un san.Are varsta de 48 ani si 6 ani vechime in cimpul muncii.doresc sa aflu daca poate fi pensionata pe caz de boala si pasii ce trebuiesc urmati.Va multumesc anticipat