avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate norbi123

Activitate norbi123

Răspuns la discuția Joaca sau infractiune?
deci fapta penala nu este
Răspuns la discuția Joaca sau infractiune?
fata este majora
fapta a durat 2 max 3 minute , dupa care ne-am intors in clasa
"am spalato" am vrut sa spun ca am puso pe jos am dat zapada pe ea si gata s-a ridicat si a mers in clasa
violente cu urme nu au fost nu are nici un fel de rana vanataie zgarietura nimic ,iar ceasul s-a pierdut in timp ce am scoso afara din liceu
Ce se poate intampla pentru urmatoarele fapte?

Eu si cu inca 4 coleg am scos o fata din liceu [cu fortra] am spalat-o dar problema a fost ca intre timp ea si-a pierdut un ceas in valoare de 200 de euro [valoarea ceasului a fost spusa de catrea ea] .

intrebarea mea este a fost in aceasta fapta ceva penal sau sa poata sa intervina politia pentru asa ceva ?
Răspuns la discuția Intrebare?
deci daca va fii totu bine atunci ca si cum nu as fii facut nimic , ii bine
Multumesc de ajutor
ok am inteles
dar mai am o intrebare in caz ca pe viitor se mai intampla ceva si se ia tot ca si caz penal , aceasta fapta va ramane ca si "antecedent penal" ? , pana acuma is curat nu am facut nimic este singura fapta de pana acuma
deci screi asa:
1.scoaterea de sub urmarire penala a invinuitzilor
2.aplicarea sanctiunii administrative a amenzii , astefel.
3.in temeiul art.192 alin.1 , pct 1, lit.d Cod procedura penala , obligarea invinuitilor la plata cheltuierilor juritice , dupa cum urmeaza:
4.Solutia se comunica cu paretea vatamata, invinuitii
Discuție Intrebare?
Am fost acum 8 luni acuzat de talharie s-au facut cercetari am fost la declaratzii am fost la parchet si de acolo am primit o hartie ca am fost scos de sub urmarire penala si am primit o amenda .

Intrebarea mea este in cazieri scrie ceva despre aceasta fapta ?
Răspuns la discuția Acuzatie talharie
am recunoscut tot la inceput nu a fost nici o indoiala toate declaratiile au fost ok
as dormii mai multe pareri de la mai multi avocati

in caz ca eu nu am mai avut antecedente penale , cand s-a comis fapta eram minor am avut 17 ani , iar motivul talhariei nu a fost foarte grav doar un telefon luat si acel telefon a fost dat de catre el nu a fost furat dar sa inlcus la talharie din cauza am fost 2 si a spus ca sa speriat si deaceea la dat , pot sa scap doar cu x ani cu suspandare si amenda penala?
multumesc frumos pentru ajutor am vorbit cu un avocat sper sa fie bine .