fata este majora
fapta a durat 2 max 3 minute , dupa care ne-am intors in clasa
"am spalato" am vrut sa spun ca am puso pe jos am dat zapada pe ea si gata s-a ridicat si a mers in clasa
violente cu urme nu au fost nu are nici un fel de rana vanataie zgarietura nimic ,iar ceasul s-a pierdut in timp ce am scoso afara din liceu
Eu si cu inca 4 coleg am scos o fata din liceu [cu fortra] am spalat-o dar problema a fost ca intre timp ea si-a pierdut un ceas in valoare de 200 de euro [valoarea ceasului a fost spusa de catrea ea] .
intrebarea mea este a fost in aceasta fapta ceva penal sau sa poata sa intervina politia pentru asa ceva ?
ok am inteles
dar mai am o intrebare in caz ca pe viitor se mai intampla ceva si se ia tot ca si caz penal , aceasta fapta va ramane ca si "antecedent penal" ? , pana acuma is curat nu am facut nimic este singura fapta de pana acuma
deci screi asa:
1.scoaterea de sub urmarire penala a invinuitzilor
2.aplicarea sanctiunii administrative a amenzii , astefel.
3.in temeiul art.192 alin.1 , pct 1, lit.d Cod procedura penala , obligarea invinuitilor la plata cheltuierilor juritice , dupa cum urmeaza:
4.Solutia se comunica cu paretea vatamata, invinuitii
Am fost acum 8 luni acuzat de talharie s-au facut cercetari am fost la declaratzii am fost la parchet si de acolo am primit o hartie ca am fost scos de sub urmarire penala si am primit o amenda .
Intrebarea mea este in cazieri scrie ceva despre aceasta fapta ?
as dormii mai multe pareri de la mai multi avocati
in caz ca eu nu am mai avut antecedente penale , cand s-a comis fapta eram minor am avut 17 ani , iar motivul talhariei nu a fost foarte grav doar un telefon luat si acel telefon a fost dat de catre el nu a fost furat dar sa inlcus la talharie din cauza am fost 2 si a spus ca sa speriat si deaceea la dat , pot sa scap doar cu x ani cu suspandare si amenda penala?