avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie talharie

Buna seara,

Am o mica problema sper ca ma veti putea ajuta

In urma cu vreo 6 luni am fost acuzat de talharie eu si cu inca un prieten , in urma cu vreo 4 zile am primit o citatzie sa ma prezint la parchet .

As vrea sa stiu ce se va intampla acolo , ce va trebui sa fac acolo, sunt nevoit sa ma duc cu avocat , trebui sa ma duc doar eu , sincer sunt chear confuz.

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:10, 8 Noiembrie 2011
trebuie sa va prezentati la parchet si este bine sa aveti un avocat. Acuzatia de tilharie este una foarte serioasa si pedeapsa este destul de mare.
bun am inteles ar fi bine sa ma prezint cu avocat , dar ce se va intampla acolo , voi fi audiat , ce se va intampla dupa?
Da, cel mai probabil sa fiti audiat daca nu ati fost pana acum.
si dupa audiere ce se va intampla , unde vom merge mai departe?
degeaba puneti asemenea intrebari, nimeni nu poate ghici viitorul. sunt f multe lucruri care se pot intimpla, incepind de la o audiere simpla si pina la o retinere urmata de o propunere de arestare preventiva. Mergeti cu un avocat la audiere si veti vedea ce se intimpla.

Alte discuții în legătură

Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa - minor eduardlucian eduardlucian Buna ziua! In cazul a doi minori de 17 ani fiecare, care au savarsit fapta de furt calificat (art. 209 C.p., art.208 al.1, 209 al.1 lit.a, e, g C.p., cu aplic. ... (vezi toată discuția)
Complicitate la talhărie prev. de art. 48 cp ContSters440952 ContSters440952 Buna seara am si eu o intrebare intro zi ma sunat un vecin sa duc pe cineva la aeroport precizez ca sunt taximetrist din spusele politistilor cica aceea ... (vezi toată discuția)