avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complicitate la talhărie prev. de art. 48 CP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complicitate la talhărie prev. de art. 48 CP

Buna seara am si eu o intrebare intro zi ma sunat un vecin sa duc pe cineva la aeroport precizez ca sunt taximetrist din spusele politistilor cica aceea persoana a fost deposedată de bunuri de către acest vecin eu nu am cunoscut nimic in drum spre aeroport vecinul asta ma sunat sa-l las in benzinaria mol de langa aeroport ca cica acolo are nevoie persoana aceea era strain nu am purtat nici un fel de dialog ... sunt acuza de complicitate la tâlhărie ...atat strainul cat si vecinul arestat au declarat exact cum va povestesc eu am fost retinut 24 de ore si acum sunt sub control judiciar vecinul arestat preventiv mentionez ca numai am nici o abatere. Politisti au mers pe siguranța cum ca asi fi avut legatura cu aceasta fapta pentru ca au vazut listingurile apelurilor din aceea zi si dupa. Cum credeti ca o sa se termine judecata ce urmari poate avea ???? dosarul se afla in camera preliminară va multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
ContSters440952, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 11:18, 22 Septembrie 2017
Daca ati fost inculpat si acum trimis in judecata, cu siguranta sunt mai multe probe care sustin acuzatiile.
Fapta s-a produs sub ochii dumneavoastra? Dupa ce ati observat-o ati condus vecinul mai departe unde avea nevoie?
Ce anume a declarat persoana talharita?
AvTudor_com, utilizator
Persoana talharita a declarat ca dupa ce a fost talharit de vecinu asta. .. "ma astepta un taxi afara la poarta. baiatu ala mia dat bani si mia zis sal duc la aeroport iar asta am facut" asa a declarat
ContSters440952, utilizator
Nu sa intamplat sub ochii mei fapta eu doar lam dus singur in regim de taxi
Daca dosarul se afla in camera preliminara, aveti dreptul sa va angajati un apărător şi puteti formula în scris in termenul stabilit de instanta, cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
In aceasta directie ar trebui sa va concentrati in acest moment.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca exista probe care sustin acuzatia.
Veti fi condamnat se pare dar ce pedeapsa veti primi depinde de mai multe lucruri.
Nu exista o pedeapsa tip formala.
Ar fi bine sa stiti si care sunt probele ca sa stiti cum sa va aparati.

Alte discuții în legătură

Prinsi cu 4 g PaulB17 PaulB17 Acum 4 luni am fost prins cu niste prieteni,care aveau la ei 4g de cannabis,politisti ne'au dus la sectie unde am dat declaratii timp de vreo 3,4 ore,apoi ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.....sunt din targu mures si am avut neplacerea sa fiu acuzat de talharie pe nedrept.totul incepe de la un furt pe care eu nu l-am facut.a fost ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat Iulia0707 Iulia0707 Bună ziua, am nevoie de un avocat.Am lucrat într o sală de joc, unde am fost acuzată de furt , fără nici o dovadă...Patroni m-au ținut 4 ore în birou ... (vezi toată discuția)