avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate allmarcos

Activitate allmarcos

Mulțumesc
Bună ziua. Am fost operat în luna Iulie 2020 de Disjunctie acromio-claviculara la umarul drept. Am avut concediu medical 90 de zile pana la operatie și încă 90 de zile date de către comisia de evaluare a stării de sănătate. În total 180 de zile. Menționez că am fost chemat la muncă după aceea perioada, dar încă nu pot sa lucrez din cauza durerilor. În acest caz se poate face ceva. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Citatie
Multumesc
Răspuns la discuția Citatie
Buna ziua

Sunt citat ca martor.
Discuție Citatie
Buna ziua

Am o intrebare. Sunt citat ca martor intr-un dosar penal, 46/P/2017,deschis la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov. Mentionez ca nu stiu despre ce dosar este vorba sau la ce se refara acest dosar. Sunt obligat sa merg.
Cu stima.
Buna ziua.

As dorii sa va intreb daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile,pentru a deschide o afacere cu lumanari decorative.
Buna ziua.

As dorii daca se poate sa-mi expice cineva ce as putea sa fac in cazul in care nu mi s-a primit concediul medical dupa o operatie la firma unde lucrez. Am fost operat anul trercut in vara,si sefii mei mi-au spus ca nu pot sa-mi primeasca concediul medical ca este prea mult si ca ma dau afara din firma. Pot sa dau firma in judecata pentru nerespectarea contractului de munca?.Acum m-am operat din nou deoarece am avut complicatii dupa prima operatie si sincer sa fiu i-mi este groaza sa ma gandesc ca nici de data asta nu o sa mi-l plateasca.
Va multumesc.