avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie

Buna ziua

Am o intrebare. Sunt citat ca martor intr-un dosar penal, 46/P/2017,deschis la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov. Mentionez ca nu stiu despre ce dosar este vorba sau la ce se refara acest dosar. Sunt obligat sa merg.
Cu stima.
Mergeti la arhiva penala a Trib.Brasov si solicitati dosarul. In citatie ar trebui sa scrie calitatea in care sunteti citat(martor,inculpat) precum si fapta penala cu indicarea temeiului legal.
Buna ziua

Sunt citat ca martor.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc
Va spun ei despre ce este vorba cand ajungeti la parchet.
Este bine sa stiti ca din martor puteti deveni suspect.

Daca nu stiti sa fi fost martor la ceva ar fi bine sa va ganditi la ce ati putea fi suspect.

Alte discuții în legătură

Ce ziceti, calitate de suspect sau invinuit? simonik2011 simonik2011 Buna ziua Am fost chemat ca martor la Serviciul de Investigatii iar dupa ceva timp am fost sunat de dl. inspector ca sa ma prezint la ei si totodata mi-a ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)
Sa nu-ti vina sa crezi... Neyra353 Neyra353 Fiul meu , suferind fiind de o boala psihica,a primit o instiintareca in conformitate cu art 260 din codul de procedura penala ca nefiind indeplinite ... (vezi toată discuția)