avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sa nu-ti vina sa crezi...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sa nu-ti vina sa crezi...

Fiul meu , suferind fiind de o boala psihica,a primit o instiintareca in conformitate cu art 260 din codul de procedura penala ca nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr 620/p/2014 al parchetului de pe langa curtea de apel Timisoara cu sediul in timisoara...etc instiintat fiind sa se prezinte pentru a i se inmana in termen de maxim 7 zile ....pentru inmanarea actelor,cuidat este ca noi locuim in Arad,iar fiul meu nu a avut de a face cu legea,sau politia in viata lui,si nu a participat ca martor la nimeni,cu atat mai mult ca este bolnav,nu cred ca l-ar fi luat nimeni in serios,si asa am ajuns sa ma intreb cum a ajuns sa fie citat,ca martor,cand el bietul de el e in afara acestor probleme in totalitate si habar nu are nici in Arad,nici in Timisoara unde este ,Parchetul,Curtea de Apel,ma poate ajuta cineva va rog.? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Neyra353 , utilizator 20:03, 3 August 2014
Curtea de apel Timisoara are competenta pe raza tribunalelor Timis, Arad si Caras Severin. adresa este Timisoara, str Eugeniu de Sanoya, nr 2a, potrivit www.mpublic.ro., nr de contact 0256. 498230
Trebuie sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba . Orice s-ar intampla, nu uitati ca toate se pot rezolva, cu atat mai mult daca este vorba despre o neintelegere, se va rezolva de la sine. Nu uitati ca martorii au dreptul la returnarea cheltuielilor de deplasare, au dreptul de a nu se acuza, . Atentie la calitatea in care este ascultat copilul- martor sau suspect ori inculpat. Inculpatul /suspectul are dreptul de a nu face nici o declaratie, iar daca face , are dreptul sa tacă , acolo unde considera de cuviinta.
Va multumesc mult pentru raspuns si pentru ajutor, e vorba de Art 260 deci cred ca e vorba de martor.
Va multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare citatie dosar penal? soundchaser soundchaser Buna seara, Poate ma puteti ajuta in legatura cu o instiintare pe care am gasit-o astazi in cutia postala, pentru ca nu am nici cea mai mica idee la ce se ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa depun plangerea penala impotriva unui procuror sau a dispozitiei acestuia? ancuta_14 ancuta_14 Unde trebuie sa depun plangerea penala impotriva unui procuror sau a dispozitiei acestuia? Am primit decizia dnei Procuror de a nu incepe urmarirea penala, in ... (vezi toată discuția)
Partajul ºi un apartament ov1d1u ov1d1u Bună ziua. Aş avea nevoie de ajutorul dumneavoastră într-un caz ce-i priveşte mai degrabă pe părinţii mei, acum divorţaţi. Înainte de a vă ... (vezi toată discuția)