avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instiintare citatie dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instiintare citatie dosar penal?

Buna seara,

Poate ma puteti ajuta in legatura cu o instiintare pe care am gasit-o astazi in cutia postala, pentru ca nu am nici cea mai mica idee la ce se refera. Observ ca este mentionat un dosar penal, dar nu inteleg al cui e si in ce calitate ma priveste pe mine aceasta citatie. Multumesc.

Instiintare
in atentia domnului...
cu domiciliul in TIMISOARA ...


In conformitate cu art. 260 si art. 261 din Codul de procedura penala, va instiintam ca la data de 14 XI, ora ... am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a citatiei emise in dosarul cu nr. xxx/P/2014, al PARCHETULUI DE PA LANGA CURTEA DE APEL TIMISOARA, cu sediul in TIMISOARA, STR. ...
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 zile de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediul PARCHETULUI DE PE LANGA CURTEA DE APEL TIMISOARA, camera ..., in zilele lucratoare, intre orele 08.00 - 16.00
De asemenea, mentionam ca, in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentati pentru comunicarea actelor in termenul de 7 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.
Agent insarcinat cu inmanarea...

Nu stiu ce calitate aveti acolo, dar este un dosar penal si ar fi indicat sa vedeti despre ce este vorba. Faptul ca nu ati fost gasit acasa sa vi se inmineze si sa semnati, s-a trecut la afisarea respectivei.
Ma gandesc totusi ca daca era ceva grav care ma priveste pe mine direct, ar fi fost cumva mentionat lucrul asta sau nu neaparat?
Nu avea cum sa fie mentionat, pentru ca ceea ce ati primit este o instiintare legata de imposibilitatea inmanarii citatiei, iar pentru a afla exact despre ce este vorba ( calitatea dvs., obiectul dosarului penal), trebuie sa ridicati citatia de la sediul parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare - nu inteleg :( manead manead Salutare tuturor, Ieri am primit o instiintare ref la un dosar. Ideea e ca nu inteleg nimic din ea. Nici macar nu stiu la ce se refera... Nu trebuia sa scrie ... (vezi toată discuția)
Martor fraudare alegeri rob345 rob345 Buna ziua, Din pacate la alegerile prezidentiale am votat in alt judet, nu cel de resedinta. Mentionez ca nu am votat de 2 ori ! Acum 2 ani am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet Luck G Luck G Buna ziua. Astazi am primit o instiintare pe numele meu, pusa in usa cat timp eram plecat. Instiintarea este din partea Parchetului Medgidia. Mi se spune ca ... (vezi toată discuția)