avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor Fraudare Alegeri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor Fraudare Alegeri

Buna ziua,

Din pacate la alegerile prezidentiale am votat in alt judet, nu cel de resedinta. Mentionez ca nu am votat de 2 ori !
Acum 2 ani am fost chemat ca marton la parchet pentru un dosar de fraudarea alegerilor. Am fost pus sa dau speciment de semnatura din care procurorul mi-a spus ca nu crede ca o sa fiu chemat la judecata ca martor ca sunt foarte multi.

Recent am primit urmatoarea citatie, Ma poate lamuri cineva ce inseamna asta ?

"In conformitate cu prevederile art 260 si 261 din Codul de procedura penala, va instiintam ca la data de...... ora... am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei in cauza ce formeaza obiectivul dosarului penal cu nr ...... al Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu cu sediul in Strada Bucuresti, NR. 57, OraS Giurgiu
Va comunicam ca in termen de 5 zile de la fisarea prezentei, dar nu mai mult de 10 zile, sunteti in drept sa va prezentati la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu, pentru inmanarea actelor de procedura, in zilele lucratoare, intre orele 8-14
De asemenea, mentionam ca in cazul in care nu va prezentati pentru comunicarea actelor de procedura, in termenul indicat mai sus actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen."

Alte discuții în legătură

Instiintare de la parchet Luck G Luck G Buna ziua. Astazi am primit o instiintare pe numele meu, pusa in usa cat timp eram plecat. Instiintarea este din partea Parchetului Medgidia. Mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)
Inștiințare dosar penal AlexandruPaul AlexandruPaul Am primit o instintare care spune asa ..In conformitate cu prevederile art 260 261 din codul de procedura penala va instiintam ca la date de ... am procedat ... (vezi toată discuția)