avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instiintare de la Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instiintare de la Parchet

Buna ziua. Astazi am primit o instiintare pe numele meu, pusa in usa cat timp eram plecat. Instiintarea este din partea Parchetului Medgidia.
Mi se spune ca in conformitate cu prev, art 260 si art. 261 C. pr. pen. va instiintam ca la data .....ora ....am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei, in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal nr.....
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 10 zile de la afisarea prezentei , dar nu mai putin de 15 zile de la afisare , pentru inmanarea solutiei la sediul Parchetului de pa langa judecatoria......
de asmenea, mentionam ca in cazul in care fara motive temeinice nu va prezentati pentru comunicarea actelor de procedura in termenul de 15 zile actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen. Mentionez ca in luna August m-am ales cu un dosar penal pentru amenintare. De asemenea in in capatul din dreapta este mentionat (RENUNTARE), sa se refere la faptul ca s-a renuntat la urmarirea penala?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:54, 14 Ianuarie 2021
Buna ziua, cel mai probabil da insa trebuie sa obtineti comunicarea ordonantei pentru ca este posibil sa vi se fi impus anumite obligatii pe care trebuie sa le respectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)