avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am fost operat în luna Iulie 2020 de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am fost operat în luna Iulie 2020 de Disjunctie ...

Bună ziua. Am fost operat în luna Iulie 2020 de Disjunctie acromio-claviculara la umarul drept. Am avut concediu medical 90 de zile pana la operatie și încă 90 de zile date de către comisia de evaluare a stării de sănătate. În total 180 de zile. Menționez că am fost chemat la muncă după aceea perioada, dar încă nu pot sa lucrez din cauza durerilor. În acest caz se poate face ceva. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: allmarcos , utilizator 17:18, 7 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin nr. 953/783/2017 privind prelungirea concediului medical peste 183 de zile pentru cel mult 90 de zile, în raport cu evoluţia cazului şi cu rezultatele acţiunilor de recuperare.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
magiccom, utilizator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua Cate zile de concediu medical pot primi de la comisia medicala in urma unui accident cu fractura de bazin si multe alte traume. Mentionez ca am deja ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Laura001 Laura001 Buna ziua.tatal meu este diagnosticat cu leucemie limfoida cronica. Pana in prezent a acumulat 150 zile de concediu medical. Contabilii de la firma lor unde ... (vezi toată discuția)