avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua
Cate zile de concediu medical pot primi de la comisia medicala in urma unui accident cu fractura de bazin si multe alte traume. Mentionez ca am deja 150 zile de concediu medical in urma acestui accident si nu cred ca pot incepe inca serviciu .
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:14, 22 Ianuarie 2018
Prin comisia medicala puteti primi pana la 183 zile de concediu medical. Prin Ordin comun MS+CNAS nr. 953/ 783/ 2017 s-a aprobat procedura de primire CM si peste 183 de zile, cu cel mult 90 de zile, in raport cu evolutia cazului si rezultatele actiunii de recuperare. Nu se aplica in cazul accidentelor de munca si a bolilor profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Laura001 Laura001 Buna ziua.tatal meu este diagnosticat cu leucemie limfoida cronica. Pana in prezent a acumulat 150 zile de concediu medical. Contabilii de la firma lor unde ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost operat în luna iulie 2020 de disjunctie ... allmarcos allmarcos Bună ziua. Am fost operat în luna Iulie 2020 de Disjunctie acromio-claviculara la umarul drept. Am avut concediu medical 90 de zile pana la operatie și ... (vezi toată discuția)