avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate bumnik

Activitate bumnik

buna ziua,si craciun fericit va doresc tuturor forumistilor! Am si eu o nelamurire in legatura cu un credit bancar de tipul rate fixe pe 60 luni, am fost la [EDITAT] bank la mag. [EDITAT] era sa iau un LCD in rate ; pe raft era afisat DAE de 46,20% cu o rata de 52,11 lei pe 60 luni,am mers la dna.de la birou credite si am intrebat si mia zis ca aea este dob. cind mia facut si mie contractul mia iesit ATENTIE ! DAE de 46.09 %si rata de 58,11lei am intrebat cum este posibil asa ceva DAE de 46.09% si rata de 58.11 lei ,dna. a spus ca asa este sistemul ,am rugato din nou sa mi calculeze ratele si mia spus ca nu stie ,iam spus sa facem o simulare sa vedem cum iese ea tot nu ,inainte ea mia spus ca rata la valoarea de pe raft asta este de52.90 lei dae de 46.20% ,am itrebat la raion mia spus ca ei nu au nicio vina, datoria lor este sa mentin promotia cit mai mult ,si asa si este, am mers la alta la [EDITAT] surprinzator, mia spus ca rata care este pe raft asa se calculeaza cu un +,- mic . Pe noi consumatorii nu fura pe fata imi vine sa #-o
cu respect, locuiesc intrun bolc care are 12 ap. si doua scari de bloc ,la scara mea sa facut de catre noi contorizare separata pe fiecare ap ., cu apa potabila ,La inceput cind sa tras apa nu am avut contorizare separata si sa facut contractul pe o singura persoana care sa reprezinte acea scara , Necazul este ca acum trebuie sa ma rog de o parte dintre ei sa plateasca ,acum avem apometrele in camin in afara blocului ,Intrebarea este? eu pot sa /sau ar putea sa mi faca contract separat ca sa mi vina factura separat. multumesc anticipat
Răspuns la discuția carte funciara
bumnik a scris:

buna ziua ,am si eu o intrbare legata de cartea funciara si contractul de comodat.Daca nu am cartea funciara pot beneficia de contractul de comodat ,contractul de comodat este facut de vecin ,pentru asi putea legaliza constructia unei mansarde ,fiind la etaj cu mine (ultimul nivel) a spus ca pot beneficia si eu de acel contract de comodat ,in care este specificat toate drepturile la spatiul respectiv de pe acea suprafata .mentionez ca eu nu am carte funciara ,este valabil acel contract de comodat si pentru mine,Va multumesc anticipat

Răspuns la discuția carte funciara
bumnik a scris:

buna ziua ,am si eu o intrbare legata de cartea funciara si contractul de comodat.Daca nu am cartea funciara pot beneficia de contractul de comodat ,contractul de comodat este facut de vecin ,pentru asi putea legaliza constructia unei mansarde ,fiind la etaj cu mine (ultimul nivel) a spus ca pot beneficia si eu de acel contract de comodat ,in care este specificat toate drepturile la spatiul respectiv de pe acea suprafata .mentionez ca eu nu am carte funciara ,este valabil acel contract de comodat si pentru mine,Va multumesc anticipat

Discuție carte funciara