avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... dobanda afisata la raft difera de cea calculata in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

dobanda afisata la raft difera de cea calculata in contract

buna ziua,si craciun fericit va doresc tuturor forumistilor! Am si eu o nelamurire in legatura cu un credit bancar de tipul rate fixe pe 60 luni, am fost la [EDITAT] bank la mag. [EDITAT] era sa iau un LCD in rate ; pe raft era afisat DAE de 46,20% cu o rata de 52,11 lei pe 60 luni,am mers la dna.de la birou credite si am intrebat si mia zis ca aea este dob. cind mia facut si mie contractul mia iesit ATENTIE ! DAE de 46.09 %si rata de 58,11lei am intrebat cum este posibil asa ceva DAE de 46.09% si rata de 58.11 lei ,dna. a spus ca asa este sistemul ,am rugato din nou sa mi calculeze ratele si mia spus ca nu stie ,iam spus sa facem o simulare sa vedem cum iese ea tot nu ,inainte ea mia spus ca rata la valoarea de pe raft asta este de52.90 lei dae de 46.20% ,am itrebat la raion mia spus ca ei nu au nicio vina, datoria lor este sa mentin promotia cit mai mult ,si asa si este, am mers la alta la [EDITAT] surprinzator, mia spus ca rata care este pe raft asa se calculeaza cu un +,- mic . Pe noi consumatorii nu fura pe fata imi vine sa #-o
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Instiintare de la societate recuperari creante DRAGOS_BOJ DRAGOS_BOJ Tata a facut un imprumut la BCR pe card luand ceva de la ALTEX . DUPA PUTIN TIMP TATA A MURIT. AM mers la banca si am intrebat cum trebuie sa procedez si mi sa ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari imi cere despagubiri la un contract de credit catalin_razvan catalin_razvan Buna ziua, am lu-at un credit de la o banca in valoare de 10000 de euro. din pacate nu am mai putut plati, am fost contactat de cei de la [editat] nu am ajuns ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creditului de nevoi personale mika21 mika21 Buna ziua, am contractat de la o banca un credit de refinantare pe 10 ani, in 2006, fara giranti si fara garantii. Din 03/ 08 pana in 03/09 nu am avut servici ... (vezi toată discuția)