avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... instiintare de la societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

instiintare de la societate recuperari creante

Tata a facut un imprumut la BCR pe card luand ceva de la ALTEX . DUPA PUTIN TIMP TATA A MURIT. AM mers la banca si am intrebat cum trebuie sa procedez si mi sa spus sa achit. Am platit rate cat timp au venit facturi apoi din septembrie 2008 nu au mai venit si nu am mai achitat . mai era un rest de aproximativ 150.Am platit ratele pe numele tatalui cu toate ca era decedat. Acum am primit o instiintare de la EOS sa platesc in 48 de ore un debit de 95,56 lei la unitatea bcr. Daca merg sa ii plates mai ma trezesc si cu alte debite sau sa nu-i platesc.
Cel mai recent răspuns: DRAGOS_BOJ , utilizator 14:59, 8 Februarie 2009
Daca platiti aceasta suma specificata de catre cei de la EOS KSI, atunci debitul dvs se stinge si nu veti mai plati alta suma.
dar banca imi inchide contul. Ultima oara am vrut sa platesc si casiera mia spus sa vina titularul [adica tata care a decedat si m-am enervat si am plecat
Cand mergeti sa platiti la banca , trebuie sa aveti si certificatul de deces al tatalui dvs pentru ca sa puteti dovedi ca titularul contului nu poate veni.
Contractul de credit nu lam vazut niciodata dar nu trebuie sa aiba o asigurare in caz de deces?
Cel mai bine este sa mergeti si sa platiti. Oricum, fiind mostenitor, ati acceptat atat activul cat si pasivul masei succesorale. Sa aveti actul de identitate al dumneavoastra si certificatul de deces al tatalui.
de obicei cei de la Altex nu conditioneaza acordarea unor bunuri pe credit de incheierea asigurarii de viata
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Un alt caz -probleme cu societate de recuperari creante laszlo.peter laszlo.peter Imi cer scuze cred ca am postat intr-un topic grsit, dar nu stiu unde trebuie sa editez. :stunned: Buna, dupa ce am citit mai multe topicuri pe acest ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o rata bancara florinelaa florinelaa acu 5 ani sotia mea a avur o rata la bcr suma a fost,de 10 milioane a fost acolo si au spus ca sa achitat de ia si ca nu mai are nimic de platit,dar anu asta ... (vezi toată discuția)