acu 5 ani sotia mea a avur o rata la bcr suma a fost,de 10 milioane a fost acolo si au spus ca sa achitat de ia si ca nu mai are nimic de platit,dar anu asta ia venit o scrisoare de la EOS ca are de platit 3.720 de unde suma asta.a fost la banca si au spus ca acolo nu mai figureaza cu nimic si probabil a intrat firma de asigurari,acu au spus de la banca ca nu a platit probabil cat trebuai ca nu a depus anainte an cont suma care trebuia ,si acu am primit o foaie de la EOS un nr de cont unde sa depun bani spunetim ce sa fac ?.:(
Din cate stiu eu, EOS e o firma de recuperare care nu tine de BCR. Cei de la EOS au spus ca este vorba de restanta de la BCR? Trebuie sa mergeti la BCR sa obtineti o adeverinta ca v-ati achitat de datorii la ei, chiar daca trebuie sa platiti o mica suma pentru eliberarea acestei adeverinte. Cei de la EOS trebuie sa va spuna exact despre ce restante este vorba.
Buna ziua !
Daca am inteles bine speta dvs ( exprimarea dvs. fiind incoerenta pe alocuri) , in masura in care aveti dovada ( inscris) emis de banca in sensul stingerii datoriilor existente nu veti avea probleme ..... dar daca nu aveti , se complica treaba .... Cat timp a trecut de la plata ultimei rate pana la primirea instiintarilor privind existenta "restantelor" ?
Dar sotia dvs stie ca a achitat? Poate sa ceara de la banca un extras de cont si veti vdea cu exactitate ce rate a achitat sotia si daca firma de asigurari a achitat ceva. In cazul in care sotia dvs nu a achitat, creditul a fost achitat de firma de asigurari, iar acum recupereaza debitul prin EOS