avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu o rata bancara
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu o rata bancara

acu 5 ani sotia mea a avur o rata la bcr suma a fost,de 10 milioane a fost acolo si au spus ca sa achitat de ia si ca nu mai are nimic de platit,dar anu asta ia venit o scrisoare de la EOS ca are de platit 3.720 de unde suma asta.a fost la banca si au spus ca acolo nu mai figureaza cu nimic si probabil a intrat firma de asigurari,acu au spus de la banca ca nu a platit probabil cat trebuai ca nu a depus anainte an cont suma care trebuia ,si acu am primit o foaie de la EOS un nr de cont unde sa depun bani spunetim ce sa fac ?.:(
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 09:53, 29 Decembrie 2010
Din cate stiu eu, EOS e o firma de recuperare care nu tine de BCR. Cei de la EOS au spus ca este vorba de restanta de la BCR? Trebuie sa mergeti la BCR sa obtineti o adeverinta ca v-ati achitat de datorii la ei, chiar daca trebuie sa platiti o mica suma pentru eliberarea acestei adeverinte. Cei de la EOS trebuie sa va spuna exact despre ce restante este vorba.
Buna ziua !
Daca am inteles bine speta dvs ( exprimarea dvs. fiind incoerenta pe alocuri) , in masura in care aveti dovada ( inscris) emis de banca in sensul stingerii datoriilor existente nu veti avea probleme ..... dar daca nu aveti , se complica treaba .... Cat timp a trecut de la plata ultimei rate pana la primirea instiintarilor privind existenta "restantelor" ?
Dar sotia dvs stie ca a achitat? Poate sa ceara de la banca un extras de cont si veti vdea cu exactitate ce rate a achitat sotia si daca firma de asigurari a achitat ceva. In cazul in care sotia dvs nu a achitat, creditul a fost achitat de firma de asigurari, iar acum recupereaza debitul prin EOS
Un extras de cont va rezolva toate problemele, astfel veti sti situatia la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la societate recuperari creante DRAGOS_BOJ DRAGOS_BOJ Tata a facut un imprumut la BCR pe card luand ceva de la ALTEX . DUPA PUTIN TIMP TATA A MURIT. AM mers la banca si am intrebat cum trebuie sa procedez si mi sa ... (vezi toată discuția)
Notificare banca + societate recuperari creante - executare silita dorina gh dorina gh Datele problemei: am luat credit de nevoi personale de la bcr de 3 ani de zile. am platit mereu la timp, dar la inceputul anului acesta 5 luni nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)