avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturare apa potabila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturare apa potabila

cu respect, locuiesc intrun bolc care are 12 ap. si doua scari de bloc ,la scara mea sa facut de catre noi contorizare separata pe fiecare ap ., cu apa potabila ,La inceput cind sa tras apa nu am avut contorizare separata si sa facut contractul pe o singura persoana care sa reprezinte acea scara , Necazul este ca acum trebuie sa ma rog de o parte dintre ei sa plateasca ,acum avem apometrele in camin in afara blocului ,Intrebarea este? eu pot sa /sau ar putea sa mi faca contract separat ca sa mi vina factura separat. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 02:06, 27 Noiembrie 2011
Teoretic,exista posibilitatea sa beneficiati de incheiere de contract separat,conditionat de acordul furnizorului de servicii,daca exista posibilitatea si solutia tehnica de bransament individual
Mergeti la Apa Nova si incheiati cu ei un nou contract doar pentru dvs.
Alex_Munteanu a scris:

Mergeti la Apa Nova si incheiati cu ei un nou contract doar pentru dvs.

De regula,motivat de greutatile de evidenta si urmarire furnizorul de servicii se retine a incheia mai multe contracte individuale ,in situatia existentei unui singur bransament
La mine in bloc fiecare apartament are contract separat cu apa nova. Este adevarat ca avem bransamente separate si fiecare are propriul contor.

Chiar exista o propunere legislativa care va impune acest tip de furnizare a utilitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Presedintele nu doreste sa-mi ia in calcul consumul la apometre bogatasu79 bogatasu79 Am si eu o problema: acum doua luni am aflat si eu ca avem la parterul blocului unde locuiesc montat un ceas de apa rece.Am aflat de acesta datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Legalitatea montarii apometrelor de apartment. florin_sama2010 florin_sama2010 locuiesc la un bloc de proprietari cu 3 scari. Blocul nu face parte din asociatie de proprietari. Blocul este alimentat cu apa rece, prin ... (vezi toată discuția)