viza de logodnica am si am si declaratie de la el cand a fost aici ,dar expira pana plecam....e valabila doar pana pe 31 decembrie 2011...si ma gandeam daca poate el sa faca o declaratie la un notar din zona,sa imi trimita mie declaratia ,eu sa o traduc si sa o legalizez aici..?ar fi valabila?multumesc mult
si totusi aproape au distrus o familie....chiar daca as fi vrut sa raman acolo era dreptul meu ca mama a unui cetatean american.parerea mea.....dar ei sunt prea plini de ei si cred ca toti vor in america sa le fure painea.daca as avea de ales intre romania si america as alege romania fara nici un regret.si nu,nu traiesc bine aici dar macar sunt langa ai mei si nu ma da nimeni afara din tara mea..
daca nu vor sa iti dea viza nu iti da.......eu am mers la ambasada sa cer viza de vizita'tor sa imi duc copilu la tatal lui care este acolo si e cetatean american...sa il vada rudele lui de acolo....si ghice ce.??nu miau dat viza........iti poti inchipui cum iam spus tatalui copilului meu .'''stii imi pare rau dar nu iti poti vedea fiul pentru ca asa vrea d-mna consul??si cum a acceptat el vestea..??deci...copilul meu fiind cetatean american ....in fata mea erau fete care luau viza ca painea calda ...cica se duceau in vizita la prieteni......si asa stam noi de un an dupa o amarata de viza
am un copil nascut in romaia cu un cetatean american,copiul poarta numele tatalui,este recunoscut.i-am facut pasaport si certificat de nastere amercan si romanesc deci nu are nevoie de viza.Nu suntem casatoriti.el este plecat deja in america si urmeaza sa plec si eu cu copilul.as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc ca sa pot parasi tara fara probleme cu copilul meu minor ?multumesc mult