chiar de la prima infatisare???
deci..daca nu ma prezint...se amana?
nu poate divorta din culpa comuna fara mine,nu?
probabil ca va trebui sa schimbe cererea...sau?sa fie doar din vina mea...si atunci trebuie sa aibe motive solide,nu? sa dovedeasca...
citatia a venit pe adresa tatalui meu...care este si adresa mea din buletin..eu nu am semnat nimic..eu sunt parata in acest proces..chiar daca e din culpa comuna..
nu..nu avem copii...suntem impreuna de 10 ani,dar casatoriti de 4...el a bagat divort in luna octombrie,iar in decembrie avem primul termen..a bagat culpa comuna...dar eu nu sunt de acord sa divortez....sper ca o sa termine relatia pe care o are cu o colega de servici si sa vina acasa...nu ma judecati gresit,dar chiar il iubesc...
Nu as vrea ca judecatorul sa ma divorteze prin neprezentare...e posibil asa ceva?
Eu doar incerc sa mai trag de timp...
Buna dimineata!
Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen de divort...divortul fiind intentat de sotul meu..?
cererea am primit-o azi..si invoca faptul ca nu ne-am cunoscut destul inainte de casatorie,dar noi am locuit 6 ani impreuna inainte sa ne "luam" cu acte...si mai spune ceva de genul ca vedem diferit viata de familie si cea sociala...fapt care face imposibila casnicia noastra...dar asta dupa 10 ani de relatie?
Eu am vrut sa zic da...ca sunt de acord cu el la tribunal doar pentru ca mi-a zis ca ar vrea sa fac si eu odata cum vrea el..:(
Dar speram sa nu ne divorteze nimeni la prima infatisare...daca ne-ar da un termen de 2 luni..ar fi suficient pt mine..ca daca nici atunci nu isi revine..nu cred ca am ce sa fac.
nici nu stiti ce ati facut pt mine...mi-ati mai dat o speranta,o sa pot dormi la noapte..in sfarsit...va multumesc frumos.
Credeam ca la primul termen e gata...daca eu spun da...si nu vreau sa il fortez...vreau doar sa isi dea seama ca dupa 10 ani,eu sunt familia lui,nu tipa cu care are o relatie de cateva luni.
Va multumesc inca odata. O seara buna!
Buna seara!
Am si eu o intrebare...sotul meu a bagat divortul,peste putin timp avem prima infatisare. Intrebarea este: ce se intampla la prima infatisare..daca suntem amandoi de acord cu divortul..asta a fost tot? Ca eu stiam ca la prima infatisare judecatorul ii intreaba pe amandoi daca sunt de acord,semneaza, si se stabileste o alta infatisare..cam peste 2 luni,in sedinta publica si ii intreaba daca isi mentin declaratia si atunci abia pronunta divortul.
Timpul este f scurt pt mine..si nu stiu cum e mai bine sa fac..eu nu vreau sa divortez,dar daca zic asta,stiu ca o sa il inraiesc si mai tare,,si as vrea sa stiu exact ce posibilitati am la prima infatisare..stiu si ca nu am cum sa il tin cu forta..
Va multumesc pt intelegere si astept un raspuns...cat mai repede cu putinta.