avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate anutza

Activitate anutza

Multumesc
Proces verbal de predare-primire a bunurilor din gestiune si ca incepand de la data de 30.11.2021 nu mai este necesara prezenta mea fizica. Nu am decizie de concediere, instiintare de preaviz., nimic. Am predat si cheia si nu mai pot intra in unitate. Verbal m-ia fost comunicat ca incepnd cu 01.12.2021 sunt in preaviz.
Multumesc pentru raspuns. dar eu nu am primit nicio hartie oficiala in acest sens, doar acest proces verbal unde nici nu se specifica ca as fi scutita de prezenta fizica in perioada de preaviz. Practic nu am decizie de concediere...nu am nimic. Nu mai acces in unitate, am fost informata ca sunt concediata verbal-atat..nu stiu cum sa procedez. Multumesc anticipat!

Cornel Vasile a scris:

Da, este corecta o astfel de situație dacă aveți un document scris în acest sens

Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta la prezenta fizica in perioada de preaviz. Am primit un proces verbal in acest sens. Este legal? Poate sa ma treaca absenta, nu mai am acces la locul de munca. Imi va.plati acest preaviz?
Răspuns la discuția MASINA RADIATA FISCAL
Totusi, nimeni nu plateste impozit pe masina asta iar ea la politie e a mea...
Buna ziua!
O sa fiu foarte scurt pentru a va explica problema mea.
Am vandut o masina acum 6 ani. Pe baza actului de vanzare-cumparare am radiat-o fiscal dar nu i-am specificat in certificat nimic.
Problema este ca nici acum masina nu este inmatriculata de noul proprietar(circula cu numerele mele), dar am fost contactat zilele trecute pentru a-i elibera o imputernicire la notar pentru a o putea vinde.
Ma interesa care sunt implicatiile legale in acest sens. Sa zicem de exemplu ca cel care o cumpara acum primeste o amenda, face un accident, etc.
Va multumesc anticipat.