avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... MASINA RADIATA FISCAL
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

MASINA RADIATA FISCAL

Buna ziua!
O sa fiu foarte scurt pentru a va explica problema mea.
Am vandut o masina acum 6 ani. Pe baza actului de vanzare-cumparare am radiat-o fiscal dar nu i-am specificat in certificat nimic.
Problema este ca nici acum masina nu este inmatriculata de noul proprietar(circula cu numerele mele), dar am fost contactat zilele trecute pentru a-i elibera o imputernicire la notar pentru a o putea vinde.
Ma interesa care sunt implicatiile legale in acest sens. Sa zicem de exemplu ca cel care o cumpara acum primeste o amenda, face un accident, etc.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anutza , utilizator 13:00, 15 Iulie 2013
in general poti primi amenzile de camera de rovinieta, alea se trimit direct. le contesti la judecatorie.
politia trimite intai foaie sa anunti cine a condud auto x la data y.
daca ii retine in trafic actele, trebuie sa apeleze la tine sa le recupereze.
Nu vad cu ce il ajuta o procura.
el noului cumparator trebuie sa-i dea contract de vanzare cumparare intre tine si el, fisa de inmatriculare stampilata la tine si la el, plus al doilea contract intre el si noul cumparator plus fisa inmatriculare stampilata la el si la noul cumparator.
Totusi, nimeni nu plateste impozit pe masina asta iar ea la politie e a mea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara schimbarea proprietarului kkmak kkmak Vreau sa vand un auto(mai exact un Pick-Up Dacia 1.9Diesel) si avend taxa de mediu extraordinar de mare pe langa cat de veche este masina,daca cumparatorul nu ... (vezi toată discuția)
Probleme pe care le poate avea un fost propietar auto in noua legislatie rutiera eugeniusro eugeniusro Sa expun datele initiale, am vandut un autovehicol VW Passat model 92 in decembrie anul trecut cu contract vanzare cumparare facut la o firma autorizata pentru ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)